Mobiel menu

Het financieel- &
belastingadvieskantoor
waar de ondernemer
centraal staat.

Wij staan voor.

Laagdrempeligheid, persoonlijke betrokkenheid en kennis zijn de kenmerken die bij onze klanten tot tevredenheid zorgen. Ruim 15 jaar bedienen wij ondernemingen en startende ondernemers op het gebied van financieel- en belastingadvies.

Trots op NOAB Orde.

Sinds 2015 zijn wij aangesloten bij de NOAB. Dit is een beroepsorganisatie die onze kennis en werkzaamheden beoordeeld. Een stukje erkenning voor ons kantoor maar ook voor onze klanten een meerwaarde! Bijvoorbeeld bij het aanleveren van gegevens ten behoeve van financieringen bij banken. Er zijn banken/financieringsverstrekkers die een NOAB kwaliteitskeurmerk als voorwaarde opnemen voor het aanleveren van de stukken. Zie hier de leveringsvoorwaarden die wij hanteren namens de NOAB.

Marcel van Laanen

In 1989 ben ik in de accountancy begonnen, waarvan de laatste 15 jaar als zelfstandig ondernemer. Ik heb een accountancy opleiding, controllers opleiding en een fiscale opleiding gevolgd waardoor we onze klanten optimaal kunnen adviseren. Betrokkenheid bij de klant en persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk om een optimale samenwerking te bewerkstelligen.

Joost Cornelissen

Na mijn studie in 2006 ben ik gaan werken bij Van Laanen Advies. Mijn toetreding als partner per 1 januari 2014 was een kroon op de goede samenwerking met Marcel door de jaren heen en een bevestiging dat ik persoonlijk een goede ontwikkeling heb doorgemaakt . Regelmatig contact met de klant en daardoor weten wat er bij de klant speelt is vanuit mijn oogpunt de basis van een goede samenwerking.

Bellen of mailen.

(024) 397 47 94 of mail.

neem contact op

Starten?

Doe de starterstour
met Marcel en Joost.

starterstour